Yhteistyö

Punavuoriseura tekee yhteistyötä muiden kantakaupungin kaupunginosayhdistysten kanssa. Laadimme yhteisiä esityksiä ja kannaottoja mm kaupunkisuunnitteluun liittyen. Keskiössä ovat kaupunginosan asukkaiden tarpeet sekä muutosten vaikutukset kaupunginosaan ja sen asukkaisiin sekä lähialueisiin.

Punavuoriseura järjestää vuosittain laskiaistapahtuman yhteistyössä asukastalo Betanian ja Punavuoren puistokummien kanssa, osallistuu Helsinki-päivän tempauksiin ja järjestää aktiivisten asukkaiden tuella kyläjuhlan, Rööperifestin, elokuussa.

Mihin seura voi tulla mukaan, miten saada asioita liikkeelle?

• ota yhteyttä ideoista, tapahtumista/tempaisuista/kampanjoista: punavuorisera18@gmail.com

• seuralla ei ole varoja, joilla se voisi järjestää em. toimintaa, mutta se voi hallituksen päätöksellä hakea avustusta tapahtumiin. Kaupungin avustusten ehtoihin voi tutustua kaupungin sivuilla.

• seura voi tilanteesta riippuen hakea/olla mukana hakemassa muita avustuksia

• seura voi tilanteesta riippuen olla mukana selvittämässä sponsorituen mahdollisuuksia

Seura ei järjestä kaupallisia tapahtumia. Seura on kuitenkin halukas yhteistyöhön yrittäjien kanssa.

Seuralla ei ole automaattisesti osoittaa vapaaehtoistyövoimaa tapahtumiin. Jokaisen tapahtuman järjestäjät joutuvat aina selvittämään ihmisten osallistumishalukkuutta erikseen.

Betania talo

Perämiehenkatu 13, 00150 Helsinki