Liity jäseneksi

Liittymällä Punavuoriseuran jäseneksi tuet seuran toimintaa. Rahoitamme jäsenmaksuilla seuran peruskulut, emme saa toiminta-avustusta. Isompaan toimintaan, kuten Rööperifest, haemme tapahtuma-avustuksia sekä muita tukijoita. Osallistumme kaupunkisuunnitteluun sekä järjestämme ilmaisia tapahtumia Punavuoren alueella tavoitteena viihtyisyyden ja yhteisöllisyyden lisääminen. Voit liittyä samalla myös Punavuoriseuran kulttuurikerhoon jonka kautta saat edullisia tarjouksia mm. lähialueen teatteriesityksiin.

Seuran vuosijäsenmaksut ovat:

- Varsinaiset jäsenet 15 eur / 2019, sekä päätetty jo vuoden 2020 osalta 20 €.
Mikäli haluat liittyä vain kannatusjäseneksi on sekin mahdollista, vapaavalintainen kannatusmaksu. Saat vain sähköistä kautta tiedotteita.

- Yritys- tai yhteisöjäsenyys 50 eur / vuosi 2019, sekä päätetty jo sama vuodelle 2020 sama

Jäseneksi liittyminen on helppoa:

1. Täytä jäsentietolomake. Kustannussyistä pystymme tiedottamaan jäseniämme jatkossa vain sähköisesti, joten sähköpostiosoite on tarpeellinen. Kotisivuilla ja FB-sivuiltamme voit seurata tulevia tapahtumia ja saada ajankohtaista tietoa Punavuorea koskevista suunnitelmista.
jäsentietolomake

On erittäin tärkeää antaa sähköpostiosoite seuran käyttöön, jotta jäsenmaksut eivät kulu vain kasvaviin postikuluihin. Uusille jäsenille pyrimme käyttämään vain sähköistä tiedotusta. Seuraavana täytenä vuonna saat jäsenmaksulaskun ja tarvittaessa pyynnöstä myös ensimmäiseltä vuodelta.
Tietoa saat seuran kotisivuilta sekä fb-sivuilta.

Käytössä 2019 loppuvuodesta uusi jäseneksi liittymislomake, jolla  myös vanhat jäsenet voivat täydenää jäsentietonsa meille. Valitettavasti meillä ei ole kaikkien jäsenten yhteystietoja aiemman liittymistavan seurauksena ja kaipaamme etenkin sähköpostiosoitteita taloudelliseen tiedotuskäyttöön.

Säilytämme jäsentiedot turvallisesti, emme jaa niitä muille. Käytämme tietoja vain seuran tiedotukseen ja kokouskutsuihin ellet annan erikseen lupaa muuhun.

Tiedustelut ja jäsentietojen keräys:

puheenjohtaja Tuija Lindholm, gsm. 050 523 1357

punavuoriseura18 ( at ) gmail.com

We have all known the long loneliness, and we have found that the answer is community. Dorothy Day

Tue toimintaamme