Tapahtumat ja tempaukset

Punavuoriseuran 25-vuotisjuhlat su 17.11.2019
Punavuoriseura kutsuu jäsenet ja yhteistyökumppanit juhlimaan
asukastalo Betaniaan klo 15.
Kahvitarjoilu sekä ohjelmaa mm. Punavuoriseuran historiakatsaus, mitä olemme vuosien aikana tehneet ja osallistuneet.
Juhlat päättää teatteriesitys Eeva Kilven teksteihin Astu sinä virtaani.  Esitykseen on vapaa pääsy, sisäänkäynti perhetalon kautta Monikkoon. Esityksen kesto n. 25 min, aloitus n. 16.30. Esityksen jälkeen on mahdollista jäädä vielä keskustelemaan ja kahvittelemaan. Kerromme myös uudesta Punavuoriseuran kulttuurikerhosta.
Täytäthän ilmoittautumislomakkeen tarjoilun mitoittamiseksi.
Juhlien Fb-tapahtuma-sivu, teatteriesityksen FB-sivu

Helsinki-päivän tapahtuma 12.6.2019
Punavuoriseura kutsuu kaupunkilaiset Helsinki-päivän viettoon Fredantorille. Green Hippo Café tarjoaa kahvit ja Finnair Singers viihdyttää klo 9.00-10.00. Tutustu Helsinki-päivän tapahtumiin kaupungin sivuilla.

OmaStadi suunnitelmia 2019
Äänestykseen näistä on tulossa 1.10.2019 alkaen Street Art -kartta ja mobiilisovellus. Äänestää saavat netissä kaikki vähintään 12- vuotiaat (vaatii tunnistautumisen).

Seuran ehdotukset jotka pääsivät kustannuslaskentaan asti:

Street Art kartta

Tekojäärata Johanneksen puistoon (yhdistyttiin Eteläiset kaupunginosat ry:nkanssa)
Roskiksia pikkupuistojen reunoille (vedettiin itse pois)
Suunnitelmat menevät kustannuslaskentaan ja viimeisteltäviksi. Toteutukseen pääsystä järjestetään yleisöäänestys  syksyllä 2019.

Maaliskuu 2019, Punavuoriseuran ruusut
Äänestys on päättynyt, ja Punavuoriseuran ruusut on jaettu taloyhtiölle, joka Sepänkatu 3-5 ja Albertinkatu 1-3 kulmatalossa on laittanut talonvieruspihansa upeaksi puutarhaksi ohikulkijoidenkin iloksi. Onnittelut suunnittelijoille ja tilaajille! Diplomi toimitetaan kun taloyhtiön hallituksen yhteystiedot saatu.
Kilpailu toteutettiin netissä, FB-tapahtuma

Aiemmat tapahtumat>