Antiikkitori

Punavuorelaisen antiikki- ja designkauppiaan Christina Kangaspunnan pitkäaikainen haave korkean tason ammattilaistorista toteutui kesällä 2015. Eeva-Liisa Näsi Punavuoriseurasta lähti mukaan vetämään lankoja yhteen. Antiikki- ja designtori toteutettiin yhteistyössä Punavuoriseuran, kauppiaitten ja kaupungin kanssa.

Tori oli auki yhteensä yhdeksän kertaa kesän 2015 aikana. Vakituiset kuusi kauppiasta huolehtivat  myytävien esineitten lisäksi kaikki tarvittavat kalusteet toritapahtumiin. Torilta sai myös makoisat kahvit Samulin kahvilasta.

Japanilainen designkauppias (kuva alla) innostui torista ja ilmoitti järjestävänsä Naganoon vastaavanlaisen tapahtuman. Paikkakuntalaisista tori oli hieno juttu, ostamisen lisäksi torilla käytiin myös tapaamassa tuttuja ja viihtymässä.

Antiikkitorin ensisävelet.

Japanilainen desingkauppias innostui antiikkitorista ja vei idean mukanaan Naganoon.

Lopussa on helppo hymyillä.